10. Tvåsiffrigt med Krafth

Torsdag. Lillsöndag, som dagen även kallas. Så, vad går att hitta på dagen efter festligheter? Ett alternativ är att fylla på tanken med en återställare. I det här forumet rör sig denna återställare om Genuin Läderkulas tionde avsnitt.
Den här episoden dedicerar upphovsmakarna åt en intervju med Bologna-liraren Emil Krafth. Han berättar om hur tiden i Italien har varit, vad en skada ställt till med och kanske finns det också möjlighet att den tidigare Helsingborgspelaren förtäljer hur de destillerade dryckerna smakar i landet som är format som en sko.

Officiell hashtag: #genuinladerkula Musik: Werdenfelser Trompeten landler by Strassmeir Dachaur Bauernkapelle From the: Free Music Archive CC-PD Ansvarig utgivare: Björn Persson, SH Radio.

Reporter: Sebastian Pearson, Genuin Läderkula