7. Aspers bekännelser

Det är återigen torsdag och Genuin Läderkula presenterar stolt ett nytt avsnitt. Denna veckan pratar gänget om premiäromgången av allsvenskan,vilket tifo som stack ut allra mest och om svenskarna i bland annat Finland och Schweiz. Den här veckan är det också så dags, Asper svarar på det stora frågetecknet kring hans  mjukisbyxor. Mycket blod, svett och tårar  har krävts för att hjälp webbplats få en exklusiv intervju med honom. Dessutom är det premiär för ett nytt segment i podden, morgondagens stjärnor.

Medverkande: Ludwig Billengren, Sebastian Pearson och Erik Appelqvist. Officiell hashtag: #genuinladerkula Musik: Werdenfelser Trompeten landler by Strassmeir Dachaur Bauernkapelle From the: Free Music Archive CC-PD Mozart – Piano Sonata in B-flat major, III. Allegretto Grazioso by Brendan Kinsella From the: Free Music Archive CC-PD Ansvarig utgivare: Björn Persson, SH Radio.