11. Avdic vinner guldskon

I dag släpper vi vårt elfte avsnitt ”Avdic vinner Guldskon”. Vi är tillbaka i studion och delar med oss av ett klassiskt GLK-avsnitt. Vi spelade trots allt in från vår hemmaplan. Vi pratar den här veckan om gångna helgens matcher, hyllar en gammal legendarisk målvakt och diskuterar Denni Avidcs märkliga skoproblem och möjlighet att vinna pris. Vi bjuder dessutom på intervju med tidigare AIK:aren och numera Coventry-försvararen Martin Lorentzson. Han berättar om sin tid i England och om han kommer att återvända till Sverige. Medverkande: Ludwig Billengren, Johan Björck och Sebastian Pearson. Officiell hashtag: #genuinladerkula Musik: Werdenfelser Trompeten landler by Strassmeir Dachaur Bauernkapelle From the: Free Music Archive CC-PD Mozart – Piano Sonata in B-flat major, III. Allegretto Grazioso by Brendan Kinsella From the: Free Music Archive CC-PD Ansvarig utgivare: Björn Persson, SH Radio