14. Batans skägg

Genuin Läderkula rattar återigen studiopodd. Vi diskuterar Carlos Strandbergs strypgrepp, Bajens krisartade inledning och möjligheter till vändning, men hyllar även sänkta biljettpriser och det fina draget kring svensk fotboll. Vi introducerar även ett nytt segment ”Allsvenskans hemligheter”, där vi intervjuar Stefan Batan om hemligheten bakom hans skägg, samtidigt som vi höjer nivån på morgondagens spelare och bjuder på intervju med nya DIF-profilen Besard Sabovic. Medverkande: Ludwig Billengren, Johan Björck och Sebastian Pearson. Officiell hashtag:#genuinladerkula Musik: Werdenfelser Trompeten landler by Strassmeir Dachaur Bauernkapelle From the: Free Music Archive CC-PD Mozart – Piano Sonata in B-flat major, III. Allegretto Grazioso by Brendan Kinsella From the: Free Music Archive CC-PD Ansvarig utgivare: Björn Persson, SH Radio.