15. Mini-Paka

Vi summerar den här veckan första halvlek i Allsvenskan. Vi diskuterar tabelläget, floppar, överraskningar och tar ut vårens lag. Det blir i vanlig ordning även en torsdagstillbakablick och surr om allsvenska backars frisyrer på Liberala punkten. Vi avslöjar en ny hemlighet i segmentet ”Allsvenskans hemligheter”, där vi intervjuar allsvenskans lättaste spelare Patrik Karlsson Lagemyr om hemligheten bakom hans vikt. Medverkande: Ludwig Billengren, Johan Björck och Sebastian Pearson. Officiell hashtag: #genuinladerkula Musik: Werdenfelser Trompeten landler by Strassmeir Dachaur Bauernkapelle From the: Free Music Archive CC-PD Mozart – Piano Sonata in B-flat major, III. Allegretto Grazioso by Brendan Kinsella From the: Free Music Erektionsproblem Archive CC-PD Ansvarig utgivare: Björn Persson, SH Radio