Förfest utan Lizette – Vad nu då?

Här kan du höra Förfest utan Lizette – denna gången är ämnet vad nu då?

Programledaren Adam Söderberg bjuder in olika människor till förfest för att diskutera allt mellan himmel och jord.

Det har blivit dags för den sista förfesten någonsin!
Ämnet denna gång är vad nu då? – Programledare Adam har bjudit in allas vår förfestdrottning Lizette Edfeldt och den evigt peppade Erika Svensson för att tala om vad som ska hända nu. Detta programmet är alltså Förfest utan Lizette med Lizette.
Lizette och Erika berättar vad de gjort under terminen, vad som kommer att ske till sommaren och vad framtiden har att bjuda på. De pratar även om hur det är att vara ute på praktik och vad som sker efter det. Allt detta och mycket fler intressanta tankar kring vad som egentligen ska hända nu hör du i det allra sista avsnittet av ”Förfest utan Lizette”.
I veckans avsnitt av ”Förfest utan Lizette” kommer ni enbart att få höra gamla radiorävar.

Veckans gäster: Lizette Edfeldt & Erika Svensson.

Ladda ner genom att trycka på pilen till höger här under:
Förfest utan Lizette

Kommentera