17. Texas

Genuin Läderkula är som bekant äntligen tillbaka för en ny poddhöst. Det blir genuina avsnitt, känsliga inslag från olika träningsanläggningar runt omkring i Stockholm och frågor till allsvenska profiler som du aldrig hört förut. Vi fortsätter att bjuda på det genuina och det gamla. Det vi alla tycker om. I höstpremiären diskuterar vi allsvenskans silly season, där nästintill hela skytteligatoppen lämnat för utlandet. Vi tar avstånd från Dalkurds möjliga flytt till Uppsala och petar lite i Party-Jannes första landskamp. Vi bjuder dessutom på stor Per ”Texas” Johansson-special. Ni hörde rätt. Han är med oss i podden. Vi reder ut storyn bakom hans sneda näsa och det genuina bakom positionen vänsterback. Äntligen, vänner. Äntligen!

Medverkande: Ludwig Billengren, Johan Björck och Sebastian Pearson.

Officiell hashtag: #genuinladerkula

Musik: Werdenfelser Trompeten landler by Strassmeir Dachaur Bauernkapelle

From the: Free Music Archive

CC-PD

Mozart – Piano Sonata in B-flat major, III. Allegretto Grazioso by Brendan Kinsella

From the: Free Music Archive

CC-PD

Ansvarig utgivare: Björn Persson, SH Radio.

Kommentera